Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Mayıs 04, 2021 - Mayıs 31, 2021

L’Oréal Brandstorm 2021 Türkiye Birincisi "Champlayers" Uluslararası Yarı Finalde

Özyeğin Üniversitesi Endüstri Mühendisliği 3. sınıf öğrencilerimiz Sena Uslu, Eyüb Ensari Topcan ve Yiğit Cicioğlu’ndan oluşan Champlayers takımı, L’Oréal tarafından üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen global inovasyon yarışması Brandstorm 2021’de Türkiye birinciliği elde etti. Bu yıl 29.’su düzenlenen yarışmanın Türkiye ayağında her biri üçer kişiden oluşan 289 takım ile yarışarak birinci olan ekibimiz böylece uluslararası yarı finale çıkmaya da hak kazandı.Dünyanın önemli kozmetik markalarından L’Oréal tarafından üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen global inovasyon yarışması Brandstorm, farklı coğrafyalardan pazarlama konusunda en iyi yetenekleri keşfetme ve açığa çıkarma imkanı sunuyor.

Brandstorm 2021’in konusu ise “güzellik alışverişi deneyimini eğlence ile yeniden tasarlamak” oldu. Her yıl L’Oréal tarafından düzenlenen yarışmaya, 65’i aşkın ülkeden ünversite öğrencileri katılıyor.

Champlayers isimli takımları ile yarı finale kalan Özyeğin Üniversitesi öğrencileri Sena Uslu,Eyüb Ensari Topcan ve Yiğit Cicioğlu için final oylaması 3 Mayıs’ta başladı. En yüksek oyu alan 6 takım, Paris’te düzenlenecek olan uluslararası finalde yarışacak ve Avrupa’nın en büyük Start-Up kampüsü olma özelliğine sahip Station F’te projesini hayata geçirme şansı yakalayacak.

7 Mayıs’a kadar sürecek oylamada Özyeğin Üniversitesi ekibi Champlayers’a aşağıdaki bağlantı aracılığıyla destek olabilirsiniz.

Oylama Sitesi
https://brandstorm2021.loreal.com/